Els serveis d’XTA tenen permanència?

Les noves altes no tenen cap cost de permanència.

Es manté la tarifa al llarg del temps?

Sí.

Com puc contactar amb vosaltres si tinc una incidència?

Som amb tu les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any. Pots trucar-nos al 93 897 52 00 o ve adreçar-nos un correu electrònic a sat@xta.cat i t’atendrem el més ràpid possible.

Què necessito per donar-me d’alta d’Internet amb XTA?

Per donar-te d’alta amb nosaltres, necessitem el DNI, telèfon i número de compte bancari del titular.

M’he de donar de baixa de la meva antiga companyia per a contractar XTA?

Sí, sempre després que s’hagi realitzat la instal·lació de fibra òptica d’XTA.

Com és la instal·lació de Fibra Òptica?

La instal·lació de Fibra Òptica té una durada de 2 hores aproximadament, ja que s’ha de fer arribar la fibra des del carrer fins a dins a casa.

Quants dies triguen a venir a fer-me la instal·lació d’Internet a casa?

En el cas de contractar Fibra Òptica, la mitjana és d’una setmana, en funció de l’agenda dels instal·ladors.

La instal·lació de la Fibra Òptica té cost?

Realitzar la instal·lació de Fibra Òptica amb XTA no té cap cost. Si abans de complir 1 any des de la instal·lació decideixes donar-te de baixa dels nostres serveis, ens hauràs de retornar els equips en bon estat. Si aquests estan malmesos o trencats s’haurà d’abonar l’import de 150 €. Passat aquest primer any, els equips no es reclamaran.

Com puc saber si m’arriben les megues contractades?

Pots fer un test de velocitat a speedtest.net. Recomanem que facis el test connectant l’ordinador per cable de xarxa, ja que és la tecnologia que permet la velocitat més alta, i sent aquest l’únic dispositiu connectat a la xarxa.
La velocitat està garantida per cable, per Wi-Fi es veurà reduïda. El resultat sempre serà correcte dependent de si fem servir un cable de xarxa adient (categoria 5e o superior) i el dispositiu amb el qual ens connectem pot assolir aquestes velocitats (Targeta de xarxa de gigabyte).

Què és la Fibra Òptica?

La Fibra Òptica és el mitjà de transmissió utilitzat a les millors xarxes de dades. Un filament molt prim de material transparent, vidre o materials plàstics, pel qual s’envien polsos de llum en el seu interior que representen les dades a transmetre. Els principals beneficis que aporta la Fibra Òptica als usuaris és l’alta velocitat (fins a 1000Mb) en la descàrrega i pujada de dades i continguts a Internet. A diferència de l’ADSL, la Fibra Òptica es mostra molt més resistent en condicions desfavorables, més segura i més fiable, ja que les fibres no perden llum gràcies a la reflexió total.

Com és la meva connexió a Internet, disposo d’una IP fixa?

La connexió a XTA des del passat mes de febrer de 2021 té assignada un prefix IPv6. Tanmateix, no tots els sistemes d’Internet estan preparats per aquest nou adreçament, és per això que també oferim la sortida a través de CG-NAT que permet connectar diversos equips utilitzant únicament una direcció IP compartida. L’assignació d’una IPv4 fixa és sota contractació, donat que és un recurs limitat i té un cost addicional. Aquesta no és necessària  per a un usuari corrent.

Puc tenir una IP fixa?

Tot i que no és necessària per a la majoria de les connexions, en el cas de tenir servidors d’arxius compartits o serveis a casa que necessitin ser visibles a Internet i ens faci falta una adreça IPv4 pròpia, la podem adquirir per 5€/mes a banda del cost de la nostra connexió.

Que és el CG-NAT?

També conegut com Carrier Grade Network Address Translation (CG-NAT), és un sistema pel qual XTA, a través d’un enrutament, fa un conjunt de connexions mitjançant una sola IPv4 per connectar diversos equips a Internet.

Què és la radiofreqüència?

La radiofreqüència funciona mitjançant la transmissió de senyals en forma d’ones a través d’una antena. L’instal·lador situa aquesta antena al punt més alt del domicili de l’usuari i amb visió directe a un dels repetidors proveïdors de senyal d’Internet més proper.

Què inclou la instal·lació de radiofreqüència de XTA?

Inclou la instal·lació d’antena i el router per 0€ amb cessió d’equips i permanència durant 1 any (instal·lació i equips valorats en 180€).
Per a la contractació sense permanència s’efectua un pagament inicial de 180€ (150€ si el pagament es fa al tècnic durant el mateix dia de la instal·lació).
Preus amb IVA inclòs.

Quants dies triguen a venir a fer-me la instal·lació d’Internet per radiofreqüència a casa?

En el cas de contractar radiofreqüència, la mitjana és d’uns 3-4 dies, en funció de l’agenda dels instal·ladors.

Què necessito per fer la portabilitat de mòbil a XTA?

Per fer una portabilitat amb nosaltres ens cal el DNI del titular i un número de compte bancari.

Quants dies triga a fer-se la portabilitat de mòbil?

3 dies laborables.

Quina cobertura tinc amb XTA?

Actualment, pots escollir entre cobertura Orange o Movistar.

Si viatjo a l’estranger, puc fer trucades?

Sí, pots trucar des de qualsevol país. Recorda que el roaming a la Unió Europea ha desaparegut (des del 15 de Juny del 2017) i, per tant, les trucades entraran dins la teva tarifa. Per la resta de països, consulta els preus.

Si viatjo a l’estranger, puc navegar amb roaming?

Sí, pots navegar des de qualsevol país. Recorda que el roaming a la Unió Europea ha desaparegut (des del 15 de Juny del 2017) i, per tant, les dades entraran dins la teva tarifa. Per la resta de països, consulta els preus.

Com puc consultar el consum de trucades i dades al moment?

Trucant a les nostres oficines al telèfon 938975200 en l’horari de 9h a 14h i de 16h a 19h.

Tinc límit de consum de trucades il·limitades?

Les trucades il·limitades inclouen fins a 3000 minuts en trucades nacionals a fixes i mòbils amb un màxim de 150 números diferents.

He esgotat les dades d’aquest mes, puc ampliar-les?

Sí, trucant a les nostres oficines i contractant un bonus.

Com funciona la bústia de veu al mòbil?

Per defecte la bústia de veu del mòbil ja ve activada. Per escoltar els missatges de veu has de marcar **121** al teu telèfon mòbil.

Què necessito per fer la portabilitat de fix amb XTA?

Per a contractar fix, és necessari contractar o tenir contractat un servei d’Internet d’XTA.

Quants dies triga a fer-se la portabilitat de fix?

Des del dia que es tramiten els documents fins que es fa la portabilitat, triga un màxim de 4 dies laborables.

Quan faig portabilitat, em puc quedar algun dia sense línia de telèfon fix?

No, sempre tindràs telèfon fix. Un dia abans de produir-se el canvi, et trucarem per informar-te que l’endemà a primera hora del matí el número serà d’XTA i caldra connectar la línia telefònica al nostre router per fer efectiva la portabilitat.

Puc tenir teleassistència?

Sí, la telefonia d’XTA és totalment compatible amb el servei de teleassistència.
És molt important notificar la necessitat d’aquest servei, ja que hem d’adaptar la línia amb aquest sistema específic.
Recorda que el telèfon fix d’XTA funciona a través d’Internet (router), i si aquest es queda sense connexió, el servei de teleassistència no es farà efectiu.

Com puc activar/desactivar el contestador de veu?

Cal que ho comuniquis al nostre personal d’oficines, ja que t’indicarem quina numeració tens associada per activar/desactivar el contestador de veu.

No em funciona el telèfon fix

La primera acció que et recomanem és apagar i engegar el router. Si la incidència persisteix, truca’ns al servei tècnic.

Fibra Òptica
Internet

Velocitat per a tots

Radio
Internet

Wi-Fi Penedés

Telefonia
Mòbil

Del Penedés al món

Telefonia
Fixa

Preus reduïts

Empreses

Tele­comunicacions
professionals