OFERTA FLAIX! Emporta't una línia mòbil gratis durant 1 any*

Ho vull*Després queda't per 12€/mes

XTA serem col·laboradors amb la Societat La Principal el Casal de Vilafranca del Penedès durant les pròximes 3 temporades. Ens fa molta il·lusió presentar aquest patrocini, ja que el Casal és una entitat sociocultural sense afany de lucre que treballa dia a dia per promoure activitats culturals, esportives, de formació i lleure per a tothom. 

És per això que a XTA ens sentim molt vinculats a l’entitat, ja que portem ben arrelats en el nostre ADN l’objectiu de contribuir al desenvolupament del nostre territori ja sigui apropant les telecomunicacions a les zones més aïllades, com sumant-nos a iniciatives com les del Casal. I és que a XTA no només oferim els nostres serveis de fibra, mòbil i fix de proximitat. Si no que ens apropem a la nostra gent!

Actualment, l’entitat del Casal, compta amb més d’un miler de famílies associades. Conta també, amb un club de bàsquet referent i puntal en l’àmbit formatiu. Aquest és el S.E.Casal, club de bàsquet format per uns 20 equips. Aquests 20 equips formats per més de 200 jugadors, portaran durant 3 temporades el logotip d’XTA en el pantaló oficial. Pantaló i equipació presentats el passat 16 de setembre.

Amb aquest patrocini posem peu i mig a Vilafranca poc temps abans d’acabar amb el desplegament que estem duent a terme amb la nostra Xarxa Pròpia de Fibra Òptica. Per a qualsevol informació, no dubteu a trucar al 938975200 o envieu un correu a info@xta.cat

Podeu seguir l’actualitat i l’agenda cultural i esportiva a través de les nostres xarxes socials d’Instagram, Facebook i Linkedin.