OFERTA FLAIX! Emporta't una línia mòbil gratis durant 1 any*

Ho vull*Després queda't per 12€/mes

Un projecte que dona una segona vida als residus generats per empreses

Aquest 2023 ha sigut un any ple de reptes i la sostenibilitat no podia faltar-hi. A XTA hem decidit col·laborar amb el projecte Residea, un projecte dels Programes de Formació i Inserció (PFI) del Departament d’Educació que té l’objectiu de treballar la conscienciació mediambiental a través de l’economia circular. El nou projecte neix aquest desembre del 2023 i en formen part més de 200 joves de 12 municipis diferents d’arreu de Catalunya.

A XTA no ens ho hem volgut perdre, i és que tenim el residu ideal per a ells i elles! Les bobines amb les quals despleguem la nostra pròpia xarxa de fibra òptica. I és que aquestes bobines són un element molt versàtil que es pot fer servir tant de taules altes, com heu pogut veure a la festa Major de Vilafranca o a la Festa del Most de Sant Cugat de Sesgarrigues, com a taules d’activitats per a escoles. Gràcies al fet que estan fetes de fusta i la seva dimensió, fan que siguin 100% reaprofitables i decorables.

El passat 27 de novembre , un camió va arribar a les nostres instal·lacions de La Granada (Alt Penedès) i es va endur una bona quantitat de bobines. Aquests residus es traslladaran a les aules dels PFI, ells i elles idearan prototips amb elles per tal de trobar-hi un segon ús. Ho fan a través de reptes creatius i altres, estem molt impacients per veure amb què ens sorprenen!

Podeu seguir l’actualitat i l’agenda cultural i esportiva a través de les nostres xarxes socials d’Instagram, Facebook i Linkedin.