OFERTA FLAIX! Emporta't una línia mòbil gratis durant 1 any*

Ho vull*Després queda't per 12€/mes

Bases sorteig “Connectar-se a la Wifi té premi”

XTA, Xarxes de Telecomunicacions Alternatives (en endavant XTA) organitza un sorteig que premiarà usuaris que es connectin a la xarxa wifi XTA.

Requisits i mecànica

Per participar en el sorteig serà necessari donar-se d’alta a la xarxa wifi omplint les dades del portal captiu.

D’entre els usuaris que es connectin a la xarxa wifi es sortejarà un abonament de la tarifa ull de llebre durant 1 any (Trucades il·limitades i 3GB).

L’elecció del guanyador es farà de manera aleatòria d’entre totes les participacions rebudes.

Un responsable d’XTA es posarà en contacte amb el guanyador a través de l’email per gestionar l’atorgament del premi.

Qui hi pot participar

Les accions de participació de bàsicament es dirigeixen a majors de 18 anys que resideixin al territori espanyol. Ara bé, els menors també podran participar-hi i en cas que en resultin premiats es podrà exigir l’autorització del pare, de la mare o del tutor perquè se’ls pugui lliurar.

No podran participar en el concurs les persones que hagin participat en la seva organització, ni els treballadors d’XTA ni els seus familiars directes.

Dates de participació

Del 1 de gener de 2019 a 31 de desembre de 2019. El sorteig es farà durant la primera quinzena de 2020 i es comunicarà via email al premiat.

Es podrà participar mentre la zona wifi xta sigui activa durant l’any 2019.

Premis i premiats

Un abonament de la tarifa ull de llebre durant 1 any (Trucades il·limitades i 3GB) valorada en 141 euros IVA inclòs. Es comunicarà al guanyador amb l’email proporcionat no més enllà del 15 de gener del 2019.

El premi objecte d’aquest concurs queda subjecte a les obligacions i retencions fiscals legalment establertes i el contractant haurà de ser major de 18 anys.

XTA és directament responsable de l’elecció del guanyador i de posar-s’hi en contacte per a formalitzar l’acord i el subministrament del premi.

El nom del guanyador, una vegada identificat i liurat el premi, es publicarà als perfils socials d’XTA i es publicarà la foto del premiat/da rebent el premi.

El premi aconseguit no es podrà canviar per cap altre premi ni pel seu valor en diners.

Acceptació de les bases

La participació en aquesta acció promocional implica, per si mateixa, l’acceptació d’aquestes bases i el criteri d’XTA pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del concurs i de l’elecció dels guanyadors. L’incompliment d’aquestes per part del concursant comportarà l’exclusió.

Tractament de les dades

XTA informa que les dades dels participants s’inclouran en un fitxer de dades de caràcter personal i s’utilitzaran amb la finalitat de poder gestionar aquesta acció de participació. Trobareu la informació específica en la nostra Política de protecció de dades.