OFERTA FLAIX! Emporta't una línia mòbil gratis durant 1 any*

Ho vull*Després queda't per 12€/mes

Volem que gaudeixis d'una connexió de qualitat i de l'atenció que et mereixes també a casa!

Et regalem el nostre servei de fibra òptica durant els 3 primers mesos!

Truca al 93 897 52 00 o contacta amb nosaltres a través del següent formulari, i aviat et trucarem!

Si ens truques per telèfon menciona que vols beneficiar-te d’aquesta promoció exclusiva i diga’ns el nom de la teva empresa!

I si ja ets d’XTA contacta’ns perquè també tenim beneficis per a tu! Consulta aquesta promoció exclusiva aquí!

* Camps obligatoris

"*" indicates required fields

XARXES DE TELECOMUNICACIONS ALTERNATIVES, S.L.,XTA, és el responsable del tractament de les teves dades, amb la finalitat de mantenir la relació amb l'usuari i enviar-li informació. Pots exercir els teus drets en la nostra política de privacitat.

Promoció vàlida per noves contractacions residencials de la tarifa de 600/600 Mb sobre la xarxa de fibra òptica pròpia d’XTA. En cas de desitjar la tarifa superior 1000/1000 Mb aquesta tindrà un cost de 5 € extra durant els tres primers mesos. Promoció no aplicable per la tarifa de 300/300 Mb. Un cop passats els 3 mesos s’aplicaran els preus estàndard indicats a la nostra web xta.dms3labs.cat. Promoció no aplicable per contractacions de serveis professionals. La gratuïtat s’aplica sobre el preu dels serveis de fibra òptica. La promoció s’inicia el primer dia del mes següent. No és possible beneficiar-se de la promoció un cop finalitzada la instal·lació. Oferta vàlida fins el 31/12/2024.