OFERTA FLAIX! Emporta't una línia mòbil gratis durant 1 any*

Ho vull*Després queda't per 12€/mes

Amb motiu del dia mundial de les telecomunicacions que es va celebrar el passat dilluns 17 de maig, l’equip d’XTA va organitzar una xerrada per tal d’apropar als i les alumnes del grau superior d’ASIX (Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa) i de Ciberseguretat, de l’Institut Camí de Mar de Calafell, amb els coneixements i la nostra experiència com a empresa local de telecomunicacions.

La presentació titulada “Del router de casa fins a internet“, a càrrec de Joan Llopart, expert dins l’àrea tècnica de la companyia, presentava de forma genèrica conceptes clau en el funcionament de la infraestructura de tota la xarxa d’XTA, tant pel que es refereix als sistemes que utilitzen radiofreqüència com els de fibra òptica. Seguidament, també s’explicava la metodologia que la nostra àrea tècnica utilitza per fer front a diferents ciberatacs i els sistemes de seguretat que garanteixen que la nostra xarxa sigui resistent i pugui afrontar amb facilitat aquestes problemàtiques.

En finalitzar, vam dur a terme una dinàmica mitjançant la coneguda aplicació Kahoot!. Simulant l’estructura dels concursos televisius de preguntes, els i les alumnes els quals es trobaven organitzats per parelles i a través dels seus mòbils podien escollir la resposta que creien correcte a un total de 13 preguntes que vam formular i que estaven relacionades amb els continguts presentats.

Com a dada interessant un 72% de les respostes van ser correctes. A més a més, les dues parelles amb més puntuació podran fer una visita organitzada per tal d’experimentar de primera mà el funcionament i l’organització de la nostra empresa.

Tot i que la nostra marca cada cop es fa més gran, seguim apostant i dedicant el màxim esforç per tal de mantenir els nostres valors identificatius de proximitat i d’empresa estretament vinculada amb el territori, valors que ens fan sentir privilegiats. D’aquest sentiment neix, entre altres, el nostre compromís de donar a conèixer la nostra experiència i l’oportunitat d’apostar per un sector com és el de les telecomunicacions entre les noves i futures generacions.