OFERTA FLAIX! Emporta't una línia mòbil gratis durant 1 any*

Ho vull*Després queda't per 12€/mes

Aquest dimecres 4 de març presentàvem els reptes de la primera edició dels premis EugeniConnect!, un concurs al qual col·laborem, juntament amb la Família Torres i la Cooperativa Actua, i que a més rep el suport de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès i del Departament d’Ensenyament.

Es tracta d’un projecte en format concurs en el qual 50 alumnes de batxillerat i cicles formatius de l’Institut Eugeni d’Ors hauran de proporcionar solucions innovadores i sostenibles als reptes proposats. L’objectiu del projecte és que els alumnes, en equips de tres, desenvolupin la seva creativitat tenint en compte la innovació, la sostenibilitat i l’emprenedoria.

XTA-Eugeni-Connect

Reptes sostenibles per connectar les zones rurals penedesenques

Des d’XTA sempre hem contribuït per fer accessible la connexió a la xarxa a les zones rurals del territori, en aquest sentit, hem llançat dos reptes als alumnes:

  1. Com reduir l’escletxa digital que pateix la població rural?
  2. Com aconseguir una atenció al client més personalitzada?

A més, les solucions plantejades s’hauran de relacionar amb algun dels Objectius de Desenvolupament Sostenible definits per les Nacions Unides.

El 24 d’abril és duran a terme les semifinals, i les millors aportacions seran premiades el 15 de maig en un acte que tindrà lloc a La Fassina durant les Fires de Maig.

Creiem que EugeniConnect! és una gran oportunitat perquè els alumnes treballin en projectes per millorar la sostenibilitat i que a més els apropa a la realitat del món laboral.