OFERTA FLAIX! Emporta't una línia mòbil gratis durant 1 any*

Ho vull*Després queda't per 12€/mes

Gràcies a la col·laboració que s’ha establert entre els diferents consistoris i Xarxes de Telecomunicacions Alternatives, més de 180 infants sense accés a internet ja gaudeixen de connexió per seguir amb total normalitat les classes del tercer trimestre.

L’actual Estat d’Alarma ha provocat que molts alumnes tinguin la necessitat de seguir el curs escolar de forma telemàtica, requerint la connexió a internet per contactar amb professors i companys. Malauradament, no tothom gaudeix d’accés a internet, accentuant l’escletxa digital que pateix la població i afectant l’educació dels menors amb menys recursos.

El Departament d’Educació, per la seva part, ha assignat dispositius per paliar aquesta problemàtica, però els ajuntaments han hagut de buscar solucions alternatives per donar resposta al 100% de la població.

Contribuïm a minimitzar l’escletxa digital al Penedès

 

Banyeres del Penedès, Bellvei, Bonastre, Cabrera d’Anoia, Castellví de la Marca, El Pla del Penedès, El Vendrell, La Granada, Masllorenç, Mediona, Olesa de Bonesvalls, Sant Cugat Sesgarrigues, Sant Jaume dels Domenys, Santa Margarida i els Monjos, Torrelavit, Sant Sadurní d’Anoia i Puigdàlber, així com la Mancomunitat de Municipis de l’Alt Penedès, ho han fet confiant en una empresa penedesenca.  El projecte continua en marxa amb l’objectiu de donant resposta cada dia a noves famílies, a través dels respectius ajuntaments.

La iniciativa compta amb el suport dels Consells Comarcals del Penedès i ofereix connexió a internet mitjançant routers 4G fins que finalitzi el curs escolar.