OFERTA FLAIX! Emporta't una línia mòbil gratis durant 1 any*

Ho vull*Després queda't per 12€/mes

El passat 18 de maig es va celebrar a La Fassina de Vilafranca una sessió informativa, realitzada conjuntament entre l’Ajuntament de Vilafranca i XTA, per presentar una nova aposta per formar a professionals qualificats en el món de les telecomunicacions. La iniciativa és un curs teoricopràctic d’instal·lador/a de fibra òptica impartit per XTA i dirigit a tot aquell qui busqui una formació de qualitat enfocada a l’àmbit tècnic de les telecomunicacions.

Es tracta d’una formació 100% subvencionada i molt completa que s’impartirà a la Fassina de Vilafranca del Penedès, amb data d’inici al 1 de juny i finalització el 22 de juliol, tindrà una duració total de 270h. Constarà d’una part teòrica amb capacitació tècnica, i a nivell de prevenció de riscos laborals; i la part pràctica en la que els companys del curs realitzaran les pràctiques en escenari real amb l’equip d’XTA. Els participants, un cop acabat el curs, rebran la Targeta Professional de la Construcció (TPC) i el 50% d’ells seran contractats com a professionals en la instal·lació de fibra òptica.

XTA, com a empresa arrelada al Penedès, aposta pel talent local i en generar oportunitats que ajudin a desenvolupar el territori. Els assistents a la xerrada, van rebre amb interès la proposta formativa que va dirigida a persones en situació d’atur o millora d’ocupació. Per tal d’accedir al curs haurien de fer una preinscripció al següent enllaç . Per a més informació us podeu dirigir a la pàgina web d’ocupació Vilafranca. La iniciativa ha tingut un espai destacat en la programació de Ràdio Vilafranca dins el magazín: Penedès en Xarxa, podeu escoltar l’entrevista completa a Radio Vilafranca.

A més a més XTA té actualitzades les oportunitats professionals a l’apartat de Treballa a XTA . Podeu seguir l’actualitat a través de les nostres xarxes socials d’Instagram, Facebook i Linkedin.