OFERTA FLAIX! Emporta't una línia mòbil gratis durant 1 any*

Ho vull*Després queda't per 12€/mes
Després de més de 6 mesos en fase d’estudi, planificació i disseny per fer arribar a les veïnes i veïns de Cunit els nostres serveis d’alta velocitat, ens alegra molt poder anunciar que ja estem portant a terme la primera fase d’execució d’aquest desplegament de fibra òptica.

Actualment, el nostre equip es troba instal·lant la troncal per la C-31, des de la qual es ramifiquen els cablejats que arribaran a les cases.

Donada l’amplitud del municipi, i per la facilitació del plantejament del projecte, el nostre departament d’enginyeria ha subdividit tota la població en 16 sectors. Paral·lelament als treballs corresponents a la passada de la troncal, ja estem realitzant l’estesa al primer sector.

Encara és molt d’hora per poder confirmar dades exactes quant al nombre de llars i habitants que podran gaudir dels nostres serveis, però anirem actualitzant i proporcionant la informació a mesura que avancem amb el projecte.

Us recordem, que podeu seguir l’actualitat de XTA també, a través de les nostres xarxes socials de Facebook i Instagram!