OFERTA FLAIX! Emporta't una línia mòbil gratis durant 1 any*

Ho vull*Després queda't per 12€/mes

XTA, l’operadora del Penedès continuem creixent i cada cop són més les poblacions que gaudeixen d’una connexió d’alta velocitat, sense intermediaris i de proximitat. Avui ja podem dir que hem arribat al Tarragonès! El desplegament de la fibra òptica en el municipi és el resultat de mesos de planificació que ens ha fet possible arribar més lluny que mai.

Donada la importància d’aquesta fita, la majoria dels treballadors d’XTA s’han desplaçat a la població de Creixell, que ha sigut la primera a celebrar l’arribada de la fibra òptica de proximitat. Allà hem informat persona a persona dels nostres serveis, i entre els  més de 60 treballadors de l’empresa, hem arribat a tot Creixell i les seves urbanitzacions. Els habitants  de Creixell ens han rebut amb gran expectació i han valorat la implicació de tots els departaments de l’empresa per resoldre els seus dubtes. Tots els equips d’atenció al client, enginyeria, instal·ladors, comercial, planta externa, informàtica, administració, servei tècnic, programació, màrqueting, etc. han fet possible que la idea de millorar les telecomunicacions de les zones més rurals, s’hagi convertit en l’operadora de referència del Penedès i de cada cop més lluny.

Amb la il·lusió d’estar més a prop de les persones, consolidem la nostra posició al Tarragonès amb la propera obertura d’una nova botiga XTA a Roda de Berà, on els clients de la zona podran dirigir-s’hi per tal de rebre una atenció més pròxima i personalitzada. El vincle d’XTA amb els clients és el principi bàsic amb els que s’ha format l’empresa, juntament amb oferir un servei de qualitat a tothom.

Aquesta nova obertura coincideix amb l’any del 10è aniversari de l’empresa, any amb grans projeccions d’expansió en les comarques del Tarragonès i l’Alt Camp. Podeu seguir l’actualitat a través de les nostres xarxes socials d’Instagram, Facebook i Linkedin.