facebook pixel

A XTA ens fa molta il·lusió anunciar la inauguració d’una nova botiga i punt d’atenció al públic propi al centre de Roda de Berà!

Aquesta setmana hem inaugurat la nostra tercera botiga XTA, que es suma a les de La Granada i Sant Sadurní d’Anoia. Amb aquest nou punt d’atenció al Tarragonès oferim, tant per a clients com per veïns, un espai físic on facilitem les consultes, contractacions i diferents gestions per tal d’estar més a prop de la nostra gent. Continuem expandint l’Internet d’alta velocitat però sempre amb l’atenció pròxima i personalitzada que ens caracteritza. Som al Carrer Sant Salvador, 22 de Roda de Berà. Vine a coneixe’ns!

D’altra banda, l’estesa pel Tarragonès, continua avançant. Tot va començar a Creixell on vam tenir una calorosa benvinguda, s’ha continuat per Roda de Berà, on 15 tècnics han treballat desplegant 11.000 metres de cable de fibra òptica, donant cobertura a més de 690 llars del municipi. Des d’XTA podem anunciar que el viatge no acaba aquí, següent parada, Torredembarra. Ja tenim a l’equip XTA treballant a la capital del Baix Gaià  per tal  que l’arribada de la fibra òptica de proximitat sigui al més aviat possible. Torredembarra ja pot disposar dels serveis de telefonia mòbil i fix d’XTA des de ja, contactant al telèfon 93 897 52 00 o escrivint a info@xta.cat.

Abans de que acabi l’any seguirem expandint la nostre xarxa! Són a la vista Altafulla i La Pobla de Montornès. Podeu seguir l’actualitat a través de les nostres xarxes socials d’Instagram, Facebook i Linkedin .