OFERTA FLAIX! Emporta't una línia mòbil gratis durant 1 any*

Ho vull*Després queda't per 12€/mes

El mes de juny vam superar la xifra de 9.000 famílies amb connexió a Internet XTA al Penedès i Garraf. Cal dir que aquests contractes són la suma dels nostres dos serveis principals: Fibra XTA i Wi-Fi / WiMax XTA.

Aquestes xifres no serien possibles sense el nostre equip compromès. Enginyeria, comercial, atenció al client, planta externa… un conjunt de persones que va augmentant i dona servei de proximitat als nostres usuaris.

Donem cobertura d’Internet d’alta velocitat per Fibra Òptica i també via radiofreqüència a més d’una trentena de nuclis del Penedès i el Garraf. D’entre els nostres abonats comptem amb particulars però també polígons industrials i empreses, així com associacions i entitats de tota mena.

Des de Wifi Penedès, l’empresa que va ser l’embrió d’XTA, sempre hem volgut que la zona del Penedès i Garraf disposin d’infraestructures de telecomunicacions de qualitat. En un principi, la radiofreqüència era la tecnologia principal per fer arribar Internet allà on les altres operadores no arribaven. Això va donar pas a l’estesa pròpia de Fibra Òptica i a la implantació de serveis d’Internet d’alta velocitat a preus assequibles i adaptats a tot tipus de necessitats. A l’actualitat, la Fibra Òptica representa la majoria de les connexions, en molts dels casos substitueix la radiofreqüència.

9.000 instal·lacions és una fita efímera. Perquè la xifra augmenta dia a dia. L’estesa de la nostra pròpia xarxa no s’atura (ni tan sols ho ha fet durant el confinament) i tenim previst arribar a més nuclis abans no s’acabi l’any.

 

Internet XTA al Penedès. Integració amb el sistema de vigilància de les ADF

De les moltes iniciatives amb què col·laborem, destaquem la col·laboració amb la Federació d’ADF Penedès/Garraf en el sistema de monitorització de la vintena de càmeres de videovigilància forestal que la Federació d’ADF té repartides per tot el territori.

La nostra col·laboració consisteix a proveir de xarxa d’Internet per tal que les càmeres puguin enviar el senyal a la central on en temps real es pot fer una valoració de les columnes de fum. També algunes de les càmeres estan instal·lades en les antenes de servei de ràdiofreqüència.